LKW auf Autobahn

Rritja e trafikut në mes të Evropës lindore dhe përëndimore kërkon fleksibilitet, trajtim profesional dhe këshillim individual. [Vazhdo]

Containerschiff wendet

Organizimi dhe realizimi i transportit detar kërkon know-how dhe një eksperiencë shumë vjeçare. Përveç kësaj, Montscher & Partner ofron shërbime të logjistikës me vlerësim të nevojave dhe këshillim, studime të transportit dhe koncepte të përgjitshme që janë të ndërlidhura. [Vazhdo]

Airplane in the sky, over the cloudy sky

Ne ofrojmë norma të favorshme për të gjitha llojet e mallrave për të gjitha aeroportet e botës. Specialistët tonë kanë kontaktet më të mira për vijat ajrore – shfrytëzoni lidhjet tona në dobinë tuaj në kohët kritike të mallrave të juaja. [Vazhdo]

Wegweiser mit Export und Import

Një marrëdhënie e mirë me autoritetet doganore garanton procedurë të shpejtë. [Vazhdo]

People at a trade fair

Si plotësim shtesë të shërbimeve tona, që nga tani ofrojmë edhe shërbimin tonë mbarëbotëror të transportit të panaireve (në veçanti zhvillimin e koncepteve logjistike). [Vazhdo]

Halle-/Logistik

m&p ofron të gjitha shërbimet logjistike nga zyra qendrore në 1020 Vjenë. Vendndodhja e qendrës logjistike me shtatë depo në Portin Jugor të Vjenës dhe është ideale për shkak të qasjes në rrugët e mëdha arteriale (lidhjet me autostradat A1, A2, A22, A23). [Vazhdo]