Airplane in the sky, over the cloudy sky

Transport Ajror – Air Cargo

Ne ofrojmë norma të favorshme për të gjitha llojet e mallrave për të gjitha aeroportet e botës. Specialistët tonë kanë kontaktet më të mira për vijat ajrore – shfrytëzoni lidhjet tona në dobinë tuaj në kohët kritike të mallrave të juaja.

  • Shërbim Airport to Airpot sipas kërkesës edhe me “Hauling” në të gjithë Austrinë
  • Shërbim derë më derë në destinacionet më të zakonshme pas konsultimeve
  • Dokumentacion të plotë eksporti dhe krijimin e deklaratave të tuaja Intrastat
  • Deklarimin doganor të importit dhe eksportit për të gjitha llojet e procedurave
  • Krijimin e “AWB” dhe dergesën e të gjitha dokumentave sipas udhëzimeve tuaja
  • Këshilla gjithëpërfshirëse nga stafi ynë

Specialisti juaj ju këshillon me kënaqësi:

Michael Pawlik
Michael Pawlik
Tel: +43 1 203 5885 – 21
Mobil: +43 664 240 80 30
E-Mail: michael.pawlik@mupsped.at
Manfred Hoffmann
Manfred Hoffmann
Tel: +43 1 203 5885 – 10
Mobil: +43 664 240 80 60
E-Mail: manfred.hoffmann@mupsped.at