Seefracht wendet

Transporti me anije – Logjistika – Projektet

Organizimi dhe realizimi i transportit detar kërkon know-how dhe një eksperiencë shumë vjeçare. Përveç kësaj, Montscher & Partner ofron shërbime të logjistikës me vlerësim të nevojave dhe këshillim, studime të transportit dhe koncepte të përgjitshme që janë të ndërlidhura.

  • Destinacionet e lundrimit: Lindje e Largët –  SHBA – Afrikë
  • Ngrakesë të plotë të konteinerit (FCL)
  • Ngarkesa të pjesëshme të konteinerit (LCL)
  • Ngarkesa të kontainerëve të veçantë dhe atyre standard
  • Projekt transporte
  • Përvojë shumëvjeçare të të punësuarve tonë

Specialisti juaj ju këshillon me kënaqësi:

Michael Pawlik
Michael Pawlik
Tel: +43 1 203 5885 – 21
Mobil: +43 664 240 80 30
E-Mail: michael.pawlik@mupsped.at
Manfred Hoffmann
Manfred Hoffmann
Tel: +43 1 203 5885 – 10
Mobil: +43 664 240 80 60
E-Mail: manfred.hoffmann@mupsped.at