Ekipi ynë përbëhet ekskluzivisht nga njerëz me përvojë shumëvjeçare gjegjëse, të cilët sjellin jo vetëm njohurinë të parimeve të përgjithshme ligjore dhe të bizneseve të veçanta, por edhe përvojë në trajtimin me autoritetet.

Trajnimet e vazhdueshme vendore dhe ndërkombëtare të punonjësve tonë ju sigurojnë në çdo kohë një nivel aktual të informatave për ndonjë këshillë specifike në lidhje me çfarëdo çështje teknike të transportit dhe të doganës.

Drejtues të biznesit / Kontabilistë

Kurt Montscher
Kurt Montscher
Mobil: +43 664 240 80 40
E-Mail: kurt.montscher@mupsped.at
Michael Pawlik
Michael PawlikTransporti detar, Transporti në përëndim, Transporti ajror, Projektet
Tel: +43 1 203 5885 – 21
Mobil: +43 664 240 80 30
E-Mail: michael.pawlik@mupsped.at
Lisa Kirisits
Lisa KirisitsKontabiliste
Tel: +43 1 203 5885 – 20
E-Mail: lisa.kirisits@mupsped.at

Departamenti i transportit

Prok. Heinz Pirtzl
Prok. Heinz PirtzlTransporti në përëndim, Transporti në lindje, Projektet
Tel: +43 1 203 5885 – 12
Mobil: +43 664 240 80 90
E-Mail: heinz.pirtzl@mupsped.at
Manfred Hoffmann
Manfred HoffmannTransporti detar, Transporti ajror, Projektet
Tel: +43 1 203 5885 – 10
Mobil: +43 664 240 80 60
E-Mail: manfred.hoffmann@mupsped.at
Christoph Wallner
Christoph WallnerTransporti në përëndim, Transporti në lindje, Projektet
Tel: +43 1 203 5885 – 14
Mobil: +43 664 887 26 381
E-Mail: christoph.wallner@mupsped.at
Marion Montscher
Marion MontscherMenaxhere e klientit
Tel: +43 1 203 5885 – 24
E-Mail: marion.montscher@mupsped.at

Departamenti i doganave

Christian Schlosser
Christian Schlosser
Tel: +43 1 203 5885 – 22
Mobil: +43 664 240 80 50
E-Mail: christian.schlosser@mupsped.at
Roman Brunnhuber
Roman Brunnhuber
Tel: +43 1 203 5885 – 17
E-Mail: roman.brunnhuber@mupsped.at
Andreas Braun
Andreas Braun
Tel: +43 1 203 5885 – 11
E-Mail: andreas.braun@mupsped.at

Depo – Logjistikë

Gerhard Messer
Gerhard Messer
Tel: +43 1 203 5885 – 16
Avdi Rugova
Avdi Rugova
Mobil: +43 676 420 48 41

Zyre: Ekipi ynë i punonjësve është në dispozicionin tuaj nga e hëna deri të enjten nga ora 07:30 – 16:30, të premten nga ora 07:30 – 14:30, me përjashtim të së shtunës, dielës dhe festave publike.
Depo: Ekipi ynë i punonjësve është në dispozicionin tuaj nga e hëna deri të enjten nga ora 07:30 – 16:30, të premten nga ora 07:30 – 14:30, me përjashtim të së shtunës, dielës dhe festave publike.

Po ashtu, mund të na kontaktoni dhe dërgoni pyetjet tuaja në çdo kohë përmes formularit tonë të kontaktit online.

Merrni lirinë  dhe na dërgoni një e-mail dhe ne do të përpiqemi që të ju përgjigjemi sa muë shpejtë të jetë e mundur.