Na dërgoni një mesazh ose E-Mail dhe ne do të përpiqemi të përgjigjemi sa më shpejt që është e mundur.

Të dhënat e dërguara do të përpunohen vetëm për qëllimin e përpunimit të kërkesës suaj.

m&p montscher und partner internationale speditionsgesellschaft m.b.h.

Seitenhafenstrasse 19 / Obj. 32
A-1020 Wien

Phone: +43 1 203 5885

Fax: +43 1 203 5885 – 15

Web: www.mupsped.at