Umzug

Zhvendosje dhe transport mobiljesh

Me kënaqësi kryejmë të gjitha punët në lidhje me zhvendosjen tuaj, qoftë nga shtëpia private apo nga objekte të korporatave.

  • Marangoz montues, specialistë paketimi dhe montues të mobiljeve kompletojnë ekipin tonë të shpedicionit.
  • Transport global me kamionë, tren, avion mallrash dhe anije mallrash.
  • Departamenti ynë doganor merret me të gjitha formalitetet doganore për ju.
  • Ruajtja në depon tonë të mobiljeve e mundshme në çdo kohë

Për një vizitë falas përfshirë dhe ofertën tonë, na kontaktoni në çdo kohë.

Specialisti juaj ju këshillon me kënaqësi:

Michael Pawlik
Michael Pawlik
Tel: +43 1 203 5885 – 21
Mobil: +43 664 240 80 30
E-Mail: michael.pawlik@mupsped.at