Impressum

m&p montscher und partner
internationale speditionsgesellschaft m.b.h.

Seitenhafenstr. 19 / Obj. 32
1020 Vjenë
Austri

Tel.: +43 203 58 85
Fax: +43 203 58 85 – 15
E-Mail: offce@mupsped.at

UID-Nr: ATU 40696109
FN: 146482s
Jurisdiksion: Vjenë

Anëtar i WKÖ

Rregulloret e tregtisë: www.ris.bka.gv.at

Ne punojmë në bazë të “Kushteve të Përgjithshme të Shpedicioneve Austriake”.

Web Design dhe Art Director:
Arben “Beni” Myftari | www.3eni.com

Fotot e ekipit:
Nizar Meta | Email